Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με το μαγιό και νιώθεις άβολα στην παραλία

Το καλοκαίρι πλησιάζει όπως πλησιάζει και η στιγμή που θα βγούμε στην παραλία με το μαγιό

Ξεχάστε συμβουλές τύπου «ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για τον σωματότυπο σου», όχι, δεν είναι αυτό που θα διαβάσετε σε αυτό το άρθρο. Αντίθετα αυτή την φορά είμαστε εδώ για να σας πούμε να φορέσετε αυτό που σας αρέσει πραγματικά.

Ακόμα κι έτσι όμως όλες συχνά κάνουμε λάθη με το μαγιό που μας χαλάνε πολύ άδικα την εμφάνιση ή και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα στην παράλια.

Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτά.

Για αυτό, δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να προσέξετε για να τα αποφύγετε και να δείχνετε θεές με το μαγιό σας στην παραλία.

1 Συνεχίζεις να φοράς το ίδιο εδώ και χρόνια

Ναι, αυτό το μπικίνι ήταν σούπερ χαριτωμένο στο παρελθόν, όμως τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από ελαστικό το οποίο απλώνεται με την πάροδο του χρόνου και όσο περισσότερο το φοράτε. Ίσως είναι καιρός να πείτε αντίο σε αυτό και να καλωσορίσετε ένα καινούργιο ακόμα και στο ίδιο στιλ.

2 Δεν επιλέγετε το στιλ μαγιό με βάση την δραστηριότητα

Πολύ σημαντικό. Αν κι εσείς όπως πολλές γυναίκες φοράτε το ίδιο μαγιό πάντα και παντού, από την ηλιοθεραπεία μέχρι το surf, πρέπει να μάθετε πως είναι λάθος.

Όταν πρόκειται για κάποιο έντονη δραστηριότητα ή θαλάσσιο σπορ δεν θέλετε το μπικίνι σας να λυθεί ή να φύγει εντελώς από την θέση του καθώς βουτάτε στο νερό. Υπάρχουν μαγιό ειδικά φτιαγμένα για σπορ, για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Προσφέρουν υποστήριξη και θα παραμείνουν ασφαλή σε κάθε συνθήκη.

3 Τα τοπ σας δεν προσφέρουν σωστή υποστήριξη

Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος έχουν ανάγκη για περισσότερη υποστήριξη στο πάνω μέρος του μαγιό. Στην αγορά θα βρείτε πολλά κομψά μαγιό που παρέχουν υποστήριξη και όχι δεν είναι «μπαλκονέ» Αναζητήστε φαρδιά bandeau και τιράντες.

4 Νομίζετε πως τα ολόσωμα δεν είναι στιλάτα

Αυτό κι αν είναι ψέμα! Τα ολόσωμα μαγιό μπορούν και είναι ακόμα πιο κομψά και από τα μπικίνι.

Θηλυκά, ρετρό ακόμα και αισθησιακά, μονόχρωμα και διαχρονικά ή με prints, σίγουρα θα βρείτε κάποιο να σας ταιριάζει

5 Αγοράζετε το κάτω μέρος πολύ μεγάλο

Συχνά προσπαθώντας να κρύψουμε τα παχάκια επιλέγουμε bottoms σε μεγαλύτερο μέγεθος ή πολύ φαρδιά. Και πάλι όμως υπάρχει ο κίνδυνος να «κρέμεται» καθώς βγαίνετε από το νερό ή και να φύγει εντελώς από την θέση του. Τα μαγιό τεντώνονται με την πάροδο του χρόνου, οπότε το πρόβλημα αυτό απλά θα επιδεινωθεί όσο το φοράτε.

6 Noμίζετε πως δεν σας πηγαίνουν τα μπικίνι

Τα μπικίνι ταιριάζουν σε όλες και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε ένα αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Αν δεν νιώθετε άνετα με ένα μικροσκοπικό στιλ υπάρχουν πολύ chic ψηλόμεσα. Όλοι θα θαυμάσουν το ρετρό στιλ σας.

7 Δεν δοκιμάζετε νέα στιλ

Σίγουρα, αγαπάτε το τοπ τριγωνάκι και τα brazilian. Στην αγορά όμως μπορείτε να βρείτε τόσα πολλά, διαφορετικά και πρωτότυπα σχέδια. Γιατί να τα στερήσετε από τον εαυτό σας; Mαγιό με έναν ώμο ή μοντέρνα στοιχεία όπως cut outs είναι hot.

8 Αγοράζετε τα μαγιό σε one size σετ

Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλές . Μπορεί συνήθως να είναι μια -πιο οικονομική επιλογή αλλά οι περισσότερες δεν έχουμε το ίδιο μέγεθος πάνω και κάτω. Κακό, κακό, κακό. Η λύση, φυσικά, να συνδυάζετε διαφορετικά μέρη και να το κάνετε με στιλ Μπορείτε εκτός από διαφορετικά μεγέθη να συνδυάσετε χρώματα, μοτίβα, ακόμα και brands.

9 Ανησυχείτε υπερβολικά για τις tan lines

Μερικά από τα πιο κομψά μαγιό είναι γεμάτα λουράκια και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Και σίγουρα σας έχει συμβεί να μην αγοράσετε ένα τέλειο μαγιό απλά και μόνο γιατί σκεφτήκατε το ανομοιόμορφο μαύρισμα που θα αποκτήσετε. Μετά βέβαια το μετανιώσατε.

Για αυτό τον λόγο στις πρώτες μας βουτιές και μέχρι να πάρουμε χρώμα φοράμε ένα κλασικό σχέδιο, έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά να δοκιμάσουμε πιο τολμηρά σχέδια.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ