Στο "κόκκινο" ο υδράργυρος στην Πάτρα - Η εξέλιξη του καιρού έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος - ΧΑΡΤΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Η αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού έως και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Αύριο Κυριακή σύμφωνα με τους μετεωρολόγους του meteo.gr αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο με τοπικές βροχές ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στην Ανατολική Στερεά, το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. 

Στην  υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια με το Σάββατο επίπεδα.

gfs_12hrrain_em_20180527_result.jpg

Τη  Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα με λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα, όμως το μεσημέρι και απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και οι βροχές θα αυξηθούν και θα ενισχυθούν ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οi βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

2222.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ