Εκτελεστική ΕΠΟ: Πέρασε το -6 και ο περιορισμός στις μεταγραφές

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με ψήφους 15-2 ενέκρινε τελικά την αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που δεν παίρνουν άδεια και ως εκ τούτου καταργείται η ποινή του υποβιβασμού και αντικαθίσταται από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό στις μετεγγραφές. Αυτή θα είναι και η ποινή για τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, οι οποίοι δεν αδειοδοτήθηκαν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ήταν οι δυο από τους 17 της Επιτροπής που καταψήφισαν για την αλλαγή.

Η κατάργηση του υποβιβασμού δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Χέρμπερτ Χούμπελ ( επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA), ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε κάνει την εισήγηση για το Grexit και στον Εντουάρντο Ντερβισάι (μέλος της Επιτροπής,), που δίνουν το παρών στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Οι δυο τους αποχώρησαν από την αίθουσα την ώρα της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, όμως άφησαν τις αιχμές τους, διότι δεν τους βρίσκει σύμφωνους. Ο λόγος που αποχώρησαν ήταν για να αποφασίσει μόνη της η Εκτελεστική Επιτροπή.

Πηγή: filathlos.gr 

Διαβάστε επίσης