Έδωσαν τα χέρια Αλαφούζος και Παϊρότζ

Τα τυπικά φαίνεται να απομένουν για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στο πολύ καλό κλίμα που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στάθηκαν τα «πράσινα» ρεπορτάζ, με την εφημερίδα «Sportime» να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παραπέρα και να αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ ότι οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, απομένουν τα τυπικά, ώστε να οριστικοποιηθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, καθώς ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην εταιρεία δεν έδειξε κάτι που δεν γνώριζε ήδη ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας. Πλέον, απομένουν οι υπογραφές, η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και η κατάθεση του φακέλου για τη νέα διοίκηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με Γκραντ, πιθανούς Νταμπίζα, Δώνη και σημαντική μεταγραφή

Επίσης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sportime», ο Αβράαμ Γκραντ θα είναι εκείνος που θα αναλάβει τη γενική εποπτεία, χωρίς ωστόσο να έχει βάση την Αθήνα. Ο Ισραηλινός θα παίρνει τις αποφάσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας, ενώ τον πρώτο χρόνο θα επιμελείται τα πάντα γύρω από αυτήν.

Όσο για τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα ως τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», θα επανεκτιμηθεί η θέση του στο πλάνο, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα αναλάβει και επίσημα τον ρόλο του. Επίσης, ο Γκραντ φέρεται να έχει καλή άποψη και για τον Γιώργο Δώνη, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για τη θέση του πάγκου.

Αυτό που θα ήθελε ο Ταϊλανδός, δεδομένου και του περιορισμού στις μεταγραφές, είναι να φέρει στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη πάνω των 23 ετών, ο οποίος θα κάνει... γκελ στον κόσμο, με πιο πιθανή θέση να είναι αυτή στην επίθεση.

 

Διαβάστε επίσης