Κατσανιώτης για Τόσκα με φόντο το Ρουβίκωνα: «Ο Υπουργός Προστασίας αδυνατεί να λύσει την ανομία στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου»

ανακοινωση του βουλευτη αχαιας της ν.δ

Εκ νέου αναβολή της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Ανδρέα Κατσανιώτη για τον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Ριγανόκαμπου της Πάτρας, η οποία ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Και τις δύο φορές το γραφείο του κ. Υπουργού ενημέρωσε πως κωλύεται να παραστεί στον ασκούμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Μετά την σχετική ενημέρωση, ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επί έξι μήνες αναβάλλεται η επίκαιρη ερώτηση μου για την αντιμετώπιση της ανομίας στον καταυλισμό Ρομά της Πάτρας, ιδιαίτερα μετά την έκδηλη ανησυχία των κατοίκων στο Ανατολικό Διαμέρισμα και κυρίως, όσων διαμένουν κοντά στον καταυλισμό, εξαιτίας των εντεινόμενων παραβατικών συμπεριφορών, αλλά κι άλλων παράπλευρων προβλημάτων.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τόσκας αρνείται συστηματικά να ασχοληθεί και να λάβει υπεύθυνα θέση για σοβαρά θέματα ασφάλειας, λησμονώντας πως έχει την ευθύνη για την ασφάλεια όλων των πολιτών της χώρας και την ευθύνη για την πρόληψη της εμφάνισης εγκληματικών δράσεων σε βάρος προσώπων και αγαθών σε όλη την επικράτεια.

Με τη στάση του αυτή επιβεβαιώνει ότι, προφανώς, προτεραιότητά του είναι  η φροντίδα του ΄΄ιδεολογικού μωρού που μπουσουλάει΄΄ και η εικόνα που θέλει να παρουσιάσει η Κυβέρνηση όταν επισκέπτονται τη χώρα πρίγκιπες και Πρόεδροι.

Επανέρχομαι λοιπόν  για τρίτη φορά (!) με ερώτησή μου  προς τον προφανώς πελαγωμένο και σαστισμένο από τις ευθύνες που αδυνατεί να αναλάβει κ. Υπουργό, αναμένοντας έστω και τώρα ένα έμπρακτο ενδιαφέρον για ένα σοβαρότατο πρόβλημα που  ταλαιπωρεί τους κατοίκους της πόλης μας.

 

Διαβάστε επίσης