Zιντάν: Πιο... πεινασμένοι από ποτέ για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και φέτος.

«Δεν ξέρω πόσο διψασμένη είναι η Λίβερπουλ, αλλά και εμείς έχουμε την ίδια όρεξη όπως την πρώτη φορά. Είμαστε η Ρεάλ και πάντα θέλουμε όλο και περισσότερους τίτλους» τόνισε ο Ζινεντινίν Ζιντάν στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του σαββατιάτικου τελικού στο Κίεβο.

«Η δική μου δουλειά είναι να προετοιμάσω την ομάδα σωστά και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Προσωπικά δεν περιμένω εκπλήξεις, οι δύο ομάδες ξέρουν πολύ καλά η μία την άλλη και θεωρώ πως δεν μοιάζουν πολύ αγωνιστικά. Δεν πρόκειται να σας πω ποιος θα παίξει, αλλά το βέβαιο είναι πως θα πρόκειται για δύσκολη απόφαση. Πρέπει να στείλω το μήνυμα σε κάθε παίκτη πως ο καλύτερος θα παίζει. Είμαι περήφανος για αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στον πάγκο της Ρεάλ. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, είμαστε ενωμένοι και δουλεύουμε σκληρά. Δεν αρκεί το ταλέντο, χρειάζεται σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις» συμπλήρωσε ο Ζιντάν.

Ο «Ζιζού» ρωτήθηκε και για το αν ως προπονητής μπορεί να συγκριθεί με το επίπεδο που είχε ως παίκτης; «Ξέρω πως τακτικά δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το επισημαίνει και ο Τύπος. Όμως εγώ έχω κάτι διαφορετικό, έχω το πάθος. Δεν ξέρω αν ήμουν καλύτερος παίκτης από ό,τι προπονητής, αλλά αυτό που σίγουρα δεν έχει αλλάξει είναι το πάθος μου για το ποδόσφαιρο» απάντησε.

Πηγή: filathlos.gr