Νατάσα Καλογρίδη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όλα όσα έγιναν στην Μύκονο – Νέες φωτογραφίες από την κοινή απόδραση του ζευγαριού

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και δεν σταματούν τις κοινές εξόδους αλλά και τις αποδράσεις εντός ή εκτός Ελλάδος. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, πριν περίπου 20 μέρες είχε εκμεταλλευτεί την αργία της Πρωτομαγιάς και είχε διοργανώσει μία μίνι απόδραση με ένα πολυτελές σκάφος, παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και την κόρη του Αλέξανδρου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην Μύκονο.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στην Αθήνα, αλλά ο Αλέξανδρος και η Νατάσα δημιούργησαν μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της σχέσης τους στο Νησί των Ανέμων. Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στην Μύκονο με πολυτελές σκάφος, το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Έκαναν βόλτες στα σοκάκια του νησιού, αγκαλιασμένοι και άνετοι, ενώ αργότερα γευμάτισαν και διασκέδασαν στο Nammos στην παραλία της Ψαρούς.

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν δίστασε, μάλιστα και έβγαλε τις ψηλοτάκουνες γόβες της, ώστε να περπατήσει πιο άνετα στα σοκάκια του κοσμοπολίτικου νησιού. Πάντα αγκαλιά, όμως, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Η εκρηκτική ηθοποιός – εδώ και μία ημέρα – αντιμετωπίζει μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της και βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με τον γιατρό της να θεωρεί ότι πρέπει να της χορηγηθεί ορός χωρίς όμως και να αναφέρει τη διάγνωση. (Δες εδώ τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Νατάσα Καλογρίδη)

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε μία σπάνια συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για την αγαπημένη του και τη σχέση τους: “Είμαι αθεράπευτα εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο αισθάνομαι εγκλωβισμένος στις ανησυχίες ενός εφήβου. Αν η Νατάσα δεν με είχε επιλέξει, δεν θα ήμουν τώρα εδώ».

tlife.gr

Διαβάστε επίσης