Πόλο: Με... συνοπτικές διαδικασίες το 1-0 με ΝΟΒ ο Ολυμπιακός

 

Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού αποτέλεσε ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών με τη Βουλιαγμένη στην Α1 Ανδρών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν άνετα με 12-4 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» κι έκαναν το... 1-0, χρειάζονται δε άλλες δύο νίκες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για εέτη διαδοχική χρονιά. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (24/5) στο Λαιμό.

Δύο γκολ του Γούνα και δύο του Ομπράντοβιτς έδωσαν προβάδισμα 4-1 στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε 3/3 με παίκτη παραπάνω στην πρώτη περίοδο και στην άμυνα δέχθηκε γκολ (από τον Χρυσοσπάθη) μόνο όταν βρέθηκε με δύο παίκτες λιγότερους.

Τη... σκυτάλη πήρε στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Γιάννης Φουντούλης με τρία γκολ, το ένα εκ των οποίων απολύτως προσωπικό, καθώς έκλεψε τη μπάλα από τον Βάσιτς στο κέντρο της πισίνας, κέρδισε την αποβολή του Σέρβου και σκόραρε ανενόχλητος απέναντι από τον Ζερδεβά.

Ο ΝΟΒ μείωσε σε 7-3 με τέρματα των Χρυσοσπάθη σε κόντρα και Γκιουβέτση στον παίκτη παραπάνω, αλλά ο Φουντούλης με πέναλτι που χρεώθηκε ο Αφρουδάκης, πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ για το 8-3, ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε ξανά στροφές και έφτασε στο τελικό 12-4.