Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα σήμερα, μας βελτιώνει εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου αποκτούν την ισχυρή και ανανεωμένη προσωπικότητα αλλά και δύναμη που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν ότι τους πλήγωνε μέχρι τώρα!

Κριός
Γενικά
Πρόσεξε τα λόγια που εκφράζεις, Κριέ, διότι κάποια παρερμηνεύονται και, ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις, μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση, που εσύ καθόλου δεν περιμένεις, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείς. Φρόντισε με την διαλλακτικότητά σου να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Κριέ, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ακολούθησε ένα πλήρες πρόγραμμα, λοιπόν, για να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.


Ταύρος
Γενικά
Το δύσκολο, Ταύρε μου, είναι να πετύχεις μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας που σου αποσπάει την προσοχή ή παρά τα προβλήματα που μεταφέρεις στο σπίτι σου και σκέφτεσαι σε ώρες που χαλαρώνεις. Οι προκλήσεις υπάρχουν, αλλά είναι αντιμετωπίσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να μιλήσεις μαζί του, για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου, οπότε ας αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα, αφού στον προϋπολογισμό σου κινείσαι εκτός ορίων.

Δίδυμος
Γενικά
Έχεις δίψα για εξέλιξη, δράση και δημιουργία, Δίδυμε! Βιάζεσαι να τα ζήσεις όλα, εδώ και τώρα. Βάζεις στόχους και κινείσαι γρήγορα, τολμηρά, αποφασιστικά και άκρως δυναμικά για να τους κατακτήσεις. Δε σε τρομάζουν τα εμπόδια, αλλά ούτε και το ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Προσπάθησε μόνο, να μην κάνεις λάθη σήμερα από το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, με τον προγραμματισμό σου και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.


Καρκίνος
Γενικά
Για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, Καρκίνε μου, πρέπει αυτά που επιθυμείς, να είναι εφικτά και να έχουν μια ρεαλιστική βάση. Μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, αλλά δες τα πράγματα με ρεαλισμό. Η ώριμη σκέψη θα σε βοηθήσει και θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις κι επιλογές, που θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται, Καρκίνε, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, να έχεις τη βεβαιότητα, ότι αυτή η περίοδος και με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, θα φέρει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα, Καρκίνε, θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να κινούνται πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες θα είναι πάρα πολλές κι οδηγούν στην αύξηση των εσόδων σου.


Λέων
Γενικά
Έχεις το χάρισμα της πειθούς, Λέων, και καταφέρνεις απίστευτα πράγματα, όταν το χρησιμοποιείς. Στόχευσε, λοιπόν, ψηλά και μη συμβιβάζεσαι, αφού σίγουρα μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα για σένα. Ακολούθησε την φωνή του ενστίκτου σου, πίστεψε στο πρόσωπό σου και θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου και τις απίστευτες δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Λέων μου, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αφιερώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, Λέων μου, μαζί με κούραση κι εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις. Με σωστό προγραμματισμό πάντως, όλα θα εξελιχθούν μια χαρά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και να προσέχεις τα απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.


Παρθένος
Γενικά
Το χαμόγελο είναι πάντα στα χείλη σου, Παρθένε, και στις δυσκολίες δεν το βάζεις εύκολα κάτω. Θεωρείς ότι κάθε εμπόδιο στη ζωή μας εμφανίζεται για να μας δώσει ένα μάθημα και με αυτό τον τρόπο, τολμάς να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο, διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία σου! Έχεις βαθειά μόρφωση, εμπλουτίζεις διαρκώς τις γνώσεις σου και διαθέτεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Παρθένε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να προωθήσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, να τη μελετήσεις πολύ καλά.

Ζυγός
Γενικά
Το άκαμπτο του χαρακτήρα σου, Ζυγέ μου, σε πολλά και σημαντικά ζητήματα, σε δυσκολεύει κάποιες φορές στο να διαπραγματευτείς με άτομα, που σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής σου. Γίνε λίγο πιο ελαστικός στις απόψεις σου και προσπάθησε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, αγνοώντας λόγια που σου χαλάνε την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις καταστάσεις που στενοχωρούν και τους δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις ν’ ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.


Σκορπιός
Γενικά
Έχεις καλούς τρόπους, Σκορπιέ, κι επιζητάς στη ζωή σου να υπάρχει η γαλήνη, η αρμονία, η ομορφιά και προπάντων η σταθερότητα! Προτεραιότητά σου είναι να τελειώσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν! Σήμερα, θα αργείς πολύ στο να πάρεις αποφάσεις, επειδή θέλεις κάθε επιλογή σου να είναι η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, αν δεν προσέξεις, θα σας οδηγήσουν σε λογομαχίες και θα νιώθεις κάποια πράγματα στη σχέση σου να σε καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις, αλλά για άλλη μια φορά θα εμφανιστούν νέες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να τακτοποιείς.

Τοξότης
Γενικά
Μπορεί να έχεις τους δικούς σου, αργούς ρυθμούς, Τοξότη, ο λόγος σου όμως είναι «συμβόλαιο» κι όταν πάρεις μία απόφαση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αλλάξεις. Το πείσμα, η επιμονή κι η προσήλωσή σου σε κάτι που θα σου γίνει εμμονή, σήμερα είναι τα μελανά σημεία που πρέπει να αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σε εκνευρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε περιττές αγορές και στο να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μη σε συμφέρει.


Αιγόκερως
Γενικά
Αντιμετωπίζεις τη ζωή σου με δυναμισμό, Αιγόκερε, κι αυτό σε ωθεί στο να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Μη μένεις στην αδράνεια, αν θέλεις να δεις τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται, αφού είσαι άτομο ισορροπημένο και διαθέτεις την αυτοπεποίθηση, που θα χρειαστεί για να οργανώσεις καταστάσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα φανούν σωτήριες για τα μελλοντικά σου σχέδια και τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι πολύ γρήγορα σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να νιώθεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Αιγόκερε, διότι έχεις δρομολογήσει τα θέματά σου με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις στο εξής την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς σήμερα έντονα στα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά οι καταστάσεις ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.


Υδροχόος
Γενικά
Οι εξελίξεις στη ζωή σου, Υδροχόε μου, είναι αργές κι αυτό συμβαίνει επειδή κι εσύ κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να ρισκάρεις και δεν τα πας καλά με τις αλλαγές. Το σίγουρο όμως είναι, ότι είσαι ο άνθρωπος που αργά και σταθερά στη ζωή του μπορεί να κατακτά στόχους και να κερδίζει αυτό που τόσο προσδοκά: Τη σταθερότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς πια να ακολουθείς τον προϋπολογισμό σου.


Ιχθύς
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, αφού είσαι ο άνθρωπος που κάνει πανεύκολα νέες γνωριμίες, ενώ μπορείς άνετα να μιλήσεις στη γλώσσα κάθε ηλικίας. Στη ζωή σου καταπιάνεσαι με πολλά, αν και δεν εμβαθύνεις πάντα στα πράγματα, αφού επιθυμείς διαρκώς την ανανέωση, την αλλαγή και την εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο τις σκέψεις σου και δεν εστιάζεις σε καταστάσεις, που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδιά σου. Έχεις κάνει αρκετά οικονομικά ανοίγματα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να προσέχεις τα νέα έξοδα.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης