Το απίστευτα κομψό φόρεμα Ελληνα σχεδιαστή που φόρεσε ηθοποιός, στο βασιλικό γάμο

Θεωρήθηκε από τις πιο καλοντυμένες του βασιλικού γάμου

Η ηθοποιός Τζίνα Τόρες που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Suits» εντυπωσίασε με την δημιουργία Ελληνα σχεδιαστή, του Χρήστου Κωσταρέλου.

Η 49χρονη επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα που συνδύαζε άψογα το ροζ με το κόκκινο.

Το αέρινο φόρεμα Costatellos είναι από τη συλλογή του 2018 και ενθουσίασε τον διεθνή Τύπο κατατάσσοντάς την στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του βασιλικού γάμου. 

Η συμπρωταγωνίστρια της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να μην είναι καλεσμένη στον γάμο της. 

Δείτε εδώ το φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις:

O Χρήστος Κωσταρέλος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας.  

Η πρώτη του επαφή με τον κόσμο της μόδας έγινε σε νεαρή ηλικία, αφού και οι γονείς του προέρχονταν από τον κλάδο αυτό. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Σχολή μόδας Dimitrelis School of Fashion στην Ελλάδα και στη συνέχεια σχεδιασμό θεατρικού κοστουμιού στο London College of Fashion, στην Αγγλία.

Το τέλος της δεκαετίας του '90 βρίσκει το atelier Christos Costarellos να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ελληνική μόδα. Το ξεκίνημα είναι πολύ επιτυχημένο και πολλά υποσχόμενο, με την πρώτη συλλογή pret a porter να είναι αφιερωμένη στην δεξιοτεχνία του moulage συνδυασμένη με τεχνικές υψηλής ραπτικής.

Από την αρχή,  οι δημιουργίες του σχεδιαστή προτιμώνται από πελάτες ξεχωριστής αισθητικής. Το έμφυτο ταλέντο στο φίνο σχέδιο, η ιδιαίτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες και οι, εξαιρετικής ποιότητας, τεχνικές τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας με διεθνή αναγνώριση.

Έμπνευσή του αποτελεί το πνεύμα της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας και οι συλλογές του διέπονται πάντα από την γυναικεία φινέτσα: δημιουργίες αφοσιωμένης και λεπτομερούς δεξιοτεχνίας, εμποτισμένες με την αύρα αιθέριων ονείρων.

Κεντρικό atelier και παραγωγική μονάδα στην Αθήνα, showroom στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, πετυχημένη παρουσία στις σπουδαιότερες εβδομάδες μόδας σε Νέα Υόρκη και Παρίσι καθώς και ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών με περισσότερα από 60 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο όπως το Harrods, Moda operandi και Harvey Nichols αποτελούν τους «πρεσβευτές» της παρουσίας του  Χρήστου Κωσταρέλλου  στο χώρο της μόδας.

"H δημιουργική μου έκφανση παίρνει τη μορφή νοητής γέφυρας που συνδέει το παρελθόν με στοιχεία από το παρόν για να υλοποιηθούν οι ιδέες για το μέλλον."

Διαβάστε επίσης: H σπασμένη τιάρα της Ελισάβετ & ο λεκές της Νταϊάνα -Tα εμβληματικά βασιλικά νυφικά και τα μυστικά τους

Η πιο όμορφη φωτογραφία του βασιλικού γάμου -Η απίστευτη λήψη ακριβώς πάνω από την άμαξα του ζευγαριού

Δεν φαντάζεστε πόσο χρόνο χρειάστηκε η Μέγκαν Μαρκλ για να ετοιμαστεί πριν πάει στον γάμο της


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ