Είχε προβλέψει τον θάνατό της η έφηβη που σκότωσε ο Έλληνας μακελάρης στο Τέχας - Είχε δεχθεί απειλές

τι δηλωνουν οι γονείς της

Σοκάρουν καθημερινά οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μακελειό σε σχολείο του Τέξας που προκάλεσε ένας 16χρονος Έλληνας μαθητής, Δημήτριος Παγουρτζής.

Ο Δημήτριος Παγουρτζής σύμφωνα με μία θεωρία είχε εμμονή με μία συμμαθήτριά του η οποία και τον είχε απορρίψει. Μάλιστα η ίδια η οποία ήταν ανάμεσα και στα θύματα, μέρες πριν το μακελειό είχε διαισθανθεί πως ο 16χρονος ήθελε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με την οικογένειά της η Σάνα Φίσερ είχε τρομοκρατηθεί από τον επίμονο τρόπο με τον οποίο την πολιορκούσε ο Παγουρτζής. Δύο εβδομάδες πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία της είχε προειδοποιήσει τους δικούς της για τις προθέσεις του. «Αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω για πάντα», είχε πει χαρακτηριστικά, προβλέποντας με τραγικό τρόπο τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Σάνα, ο 17χρονος την ενοχλούσε εδώ και τέσσερις μήνες πιέζοντάς τη να βγει μαζί του. Μία εβδομάδα πριν το μακελειό της Παρασκευής η κοπέλα είχε βρει το θάρρος να ορθώσει το παράστημά της και του είχε πει να την αφήσει ήσυχη.

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στην Daily Mail για το βασανιστήριο που είχε ζήσει η κόρη του: «Είχε πει στην μαμά της δύο εβδομάδες πριν ότι το αγόρι αυτό θα την σκότωνε. Την είχε απειλήσει ο ίδιος. Σχεδίαζε αυτήν του την πράξη εδώ και εβδομάδες. Ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη».

Ο 41χρονος, που έχει πάρει διαζύγιο από την μητέρα της κοπέλας, είχε μια αρκετά καλή σχέση με την κόρη του, που του εκμυστηρευόταν όλα τα μυστικά της. «Η κόρη μου ήταν ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι. Ήταν πολύ ντροπαλή και δεν μίλαγε ποτέ άσχημα για κανέναν. Στη δική του περίπτωση όμως την είχε πιέσει τόσο που την ανάγκασε να του μιλήσει απότομα», αποκαλύπτει ο πατέρας.

Διαβάστε επίσης