Γιαννακόπουλος: «Παθολογικός ψεύτης ο Μπερτομέου»

Την «έκρηξη» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου για τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο, σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» έσπευσε να απαντήσει στο instagram στον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, αποκαλώντας τον «παθολογικό ψεύτη». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε δύο νέες τιμωρίες εις βάρος του και συγκεκριμένα με ετήσια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα και πρόστιμο 410.000 ευρώ. 

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο «ισχυρός άνδρας» της Euroleague ξεπέρασε τα όρια με την τοποθέτησή του περί απόρριψης της συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία κυρίων, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και όλα να συζητηθούν μετά το φάιναλ φορ.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μάλιστα, παραθέτει στην ανάρτησή του στο instagram το ιστορικό των συζητήσεων με τον Τζόρντι Μπερτομέου, επισημαίνοντας τη μεταξύ τους συμφωνία για εκεχειρία και επαναδιαπραγμάτευση μετά το final 4.

Γι` αυτό άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε δημοσιοποιήσει το περασμένο διάστημα τις νέες «καμπάνες» που είχαν επιβληθεί από την Euroleague και το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έκανε καμία αναφορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τον Τζόρντι Μπερτομέου. 

Η σημερινή τοποθέτηση, όμως, του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου και πλέον τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.