Αχαΐα: Συνελήφθη 40χρονος για το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Κόλλια - Στα Χαρμπιλέικα το πένθος είναι βαρύ - "Ήταν το καλύτερο παιδί, εργατικός και στοργικός πατέρας" - Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

ο 34χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε θανάσιμα

"Παγωμένη" ακόμη η τοπική κοινωνία, από το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ και στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Κόλλια από τη Μιτόπολη Αχαΐας, πατέρα τριών παιδιών.

Όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, ο άτυχος 34χρονος έπεσε από ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου που ήταν υπεύθυνος βάρδιας, ενώ αναζητείται και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου εργάτη, στα Χαρμπιλέικα, όπου διέμενε με την οικογένειά του, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό. "Ήταν από τα καλύτερα παιδιά. Τον γνώριζα πολύ καλά. Εργατικός και καλός οικογενειάρχης", μεταφέρουν μιλώντας στο tempo24.gr. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας

Αναλυτικά αναφέρει:

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Κώστα Κόλλια από την Μητόπολη Αχαϊας, ύστερα από εργατικό ατύχημα στην βιομηχανική ζώνη Πάτρας.  Άλλος ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών χάθηκε σήμερα εν ώρα εργασίας.

Ζητάμε να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του συνάδελφου εργαζόμενου."

Από την προσωρινή διοίκηση του Ε.Κ. Πάτρας.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 


Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για εργατικό ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα 34χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ Πατρών, ενώ επιχειρούσε να επισκευάσει  βλάβη βρισκόμενος σε κυλιόμενη ταινία μεταφοράς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας,  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας συνελήφθη ο υπεύθυνος βάρδιας της επιχείρησης και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της, ενώ ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ