Παναχαϊκή: Τα τελευταία νέα από το «κοκκινόμαυρο στρατόπεδο»

Στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Αγυιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δημήτρης Γκίνο και Διονύσης Μακρυδημήτρης ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων ενώ οι Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Ελευθεριάδης και Μπιτσάκος, βρίσκονται σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Σπύρος Βρονταράς υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση (αναμένονται τα αποτελέσματα)  λόγω των ενοχλήσεων στο πόδι ενώ ο Βασίλης Σούλης βρίσκεται σε  πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Δημήτρης Αγουρίδης τέλος προπονήθηκε μόνος του γιατί έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η αυριανή προπόνηση των «κοκκινόμαυρων» του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα φιλοξενηθεί στην Αγυιά και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Απολογιστική Συνέντευξη Τύπου για όλα τα αγωνιστικά θέματα της χρονιάς θα παραχωρήσει λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής στην Αγυιά, ο Κώστας Κατσουράνης.

Η Συνέντευξη του Τεχνικού Διευθυντή της Παναχαϊκής θα δοθεί στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου και θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου των δυο προπονητών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας με στόχο την ενίσχυση συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη προχωράει η Παναχαϊκή την Κυριακή 20 Μαΐου πριν την έναρξη του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (17.00) σε συνεργασία με το 3ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας.

Έξω από τις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά καλάθια συγκέντρωσης των προϊόντων στα οποία όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να εναποθέσουν τα τρόφιμα.

Η κίνηση αυτή εμπεριέχει τον δικό της συμβολισμό αφού μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όσους την χρειάζονται

 

patragoal.gr

Διαβάστε επίσης