Πάτρα: Ο προσωπικός γολγοθάς και το "παιχνίδι" της μοίρας για την Ευτυχία Παπαδοπούλου - Φίλια - Αφήνει πίσω της δυο παιδιά

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΩΓΩΣ ΚΑΡΑΛΗ
Ο Χρύσανθος και η Εφη Φίλια σε παλαιές ευτυχισμένες στιγμές

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 45χρονη Ευτυχία Παπαδοπούλου - Φίλια. Το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε από τη ζωή χθες, "λυγίζοντας" στην άνιση όπως αποδείχθηκε μάχη με σοβαρή ασθένεια, αφήνωντας πίσω της δυο ανήλικα αγόρια. Προ 10ετίας είχε χάσει τον σύζυγο της γιατρό, Χρύσανθο Φίλια.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Πατρινή Δημοσιογράφος Γωγώ Καραλή αναφέρεται στη "σύγχρονη τραγωδία" που χτύπησε της οικογένεις των Χρύσανθου Φίλια και Ευτυχίας Παπαδοπούλου.

ewxxdpbmbt5afe58de8d024_0.jpg

"Ο Χρύσανθος και η Εφη Φίλια σε παλαιές ευτυχισμένες στιγμές. Πριν 10 χρόνια ο Χρύσανθος έφυγε ξαφνικά από την ζωή αφήνοντας πίσω του συντετριμενους την σύζυγο του Εφη (έγκυο στο δεύτερο παιδάκι τους), τον πατέρα του Αντωνη ( γνωστό οδοντίατρο και συγγραφέα της Πάτρας ) και τον μικρούλη γιο του Αντώνη Νικόλαο.

Χθες η Εφη ( Ευτυχία Παπαδοπούλου) έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την ασθένεια και πήγε να συναντήσει τον αγαπημένο της Χρύσανθο. Αφήνει όμως πίσω τα δύο βλαστάρια της τον Αντώνη Νικόλαο και τον Χρύσανθο, που πήρε το όνομα, του τόσο πρόωρα χαμένου πατέρα του.

Μία σύγχρονη τραγωδία.

Καλό της κατευόδιο. Κουράγιο, δύναμη στα παιδιά, την μητέρα και τα αδέλφια της.

Η κηδεία της θα γίνει στις  5 σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο Πατρών

Διαβάστε επίσης