Διακοπή στο Σπάρτη – Άρης! Την «έπεσαν» στο διαιτητή οι γηπεδούχοι

Μία απόφαση πέναλτι υπέρ του Άρη Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της Σπάρτης, έκανε έξαλλους τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, που πήραν στο... κυνήγι τον διαιτητή. Διακόπηκε προσωρινά το παιχνίδι.

Επεισόδια ακόμη και σε ματς με περιορισμένο ενδιαφέρον, γίνονται πλέον στα ελληνικά γήπεδα, αφού το Σπάρτη – Άρης διεκόπη με μετά από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στη Σπάρτη, ο Άρης Θεσσαλονίκης που έχει εξασφαλίση την άνοδο στη Superleague, κέρδισε πέναλτι, στο οποίο και ευστόχησε ο Διαμαντόπουλος. Οι γηπεδούχζοι όμως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση και μετά το γκολ, οι παίκτες πήραν στο… κυνήγι το διαιτητή, δημιουργώντας ένταση και στους πάγκους, με κόσμο να εισβάλλει στο γήπεδο.

Τελικά, με την παρέμβαση και της αστυνομίες, οι διαιτητές οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Αφού ηρέμησαν τα «πνεύματα» πάντως, βγήκαν και πάλι στο γήπεδο και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο για τη συνέχιση του αγώνα.