Τεράστια νίκη για την Σάκκαρη στη Ρώμη - ΒΙΝΤΕΟ

Την μεγαλύτερη νίκη στην μέχρι τώρα καριέρα της πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη στο όπεν της Ρώμης. Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε στον β΄ γύρο και μάλιστα με ανατροπή την Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 5 στον κόσμο.

Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ με 6-3, όμως στην συνέχεια υπήρξε εντυπωσιακή και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Πήρε με 6-3 το δεύτερο σετ και το τρίτο εξελίχθηκε σε «θρίλερ», με ανατροπές, εκπληκτικές φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά και εντάσεις από την μεριά της 26χρονης Τσέχας πρωταθλήτριας. Η Σάκκαρη κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, δεν αποσυντονίστηκε και τελικά έφτασε στη νίκη με 7-5 και στην πρόκριση. Είναι η πρώτη νίκη της Σάκκαρη απέναντι σε αθλήτρια του "top-5" και η δεύτερη κόντρα σε τενίστρια από το "top-10".

Στον γ΄ γύρο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην 30χρονη Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ, νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη, και την 27χρονη Ρουμάνα Ίρινα Μπέγκου, νο 41.

Υπενθυμίζεται πως στον α΄ γύρο η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την 26χρονη Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς (νο 15), από την οποία μάλιστα είχε αποκλειστεί πριν μια εβδομάδα, στην πρεμιέρα του όπεν της Μαδρίτης.

Ο τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί της Σάκκαρη.

 

 

Διαβάστε επίσης