Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω το έργο της ΝΟΔΕ Αχαΐας

Ανδρέας Σπαλιάρας

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, αφήνοντας πίσω τους ένα κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα με την εκλογή νέων προσώπων και την επανεκλογή σημαντικών στελεχών με πολυετές έργο.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους και συγχαρητήρια σε όσους δεν τα κατάφεραν, η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της παράταξης, της Αχαΐας και της Ελλάδος. Μόνο με κοινή προσπάθεια και αγώνα θα μπορέσουμε να απαλλαχθούμε από το καταστροφικό δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όλες οι εκλογικές διαδικασίες είναι ένα σχολείο για όσους συμμετέχουν και για μένα προσωπικά υπήρξε μοναδική εμπειρία (an eye-opening experience). Συνάντησα ανθρώπους που συνδράμουν με θέρμη για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, με την βοήθεια τους στους νέους ανθρώπους. Αυτό για μένα ήταν αρκετό και μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω τις προσπάθειες μου για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι ψηφοφόροι που προσήλθαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, έδωσαν και αυτοί το μήνυμα τους προς όλες τις κατευθύνσεις. Εύχομαι να μπορέσουμε να προσελκύσουμε και όλους όσους δεν προσήλθαν στις κάλπες, να αναστρέψουμε το κλίμα πολιτικής αγανάκτησης που επικρατεί, και όλοι εμείς οι νέοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και να χτίσουμε το μέλλον που μας αρμόζει, μακριά από πελατειακές σχέσεις και στείρες πολιτικές αντιλήψεις.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ανδρέα Μαζαράκη για την παρότρυνσή του να συμμετάσχω και την εμπιστοσύνη του.

Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν το πρόσωπο μου με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους ώστε να εκλεγώ. 

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βοηθήσω το έργο της ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη.

 

Διαβάστε επίσης