Ερντογάν στην Βρετανία: Επεισόδια μεταξύ τούρκων και κούρδων στο Λονδίνο!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά αυτή την φορά στην Βρετανία. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ερντογάν επισκεπτόταν τις ΗΠΑ προκειμένου να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τότε, είχε στείλει τα τσιράκια του για να επιτεθούν σε κούρδους διαδηλωτές αλλά και αντικαθεστωτικούς που διαδήλωναν στην Ουάσινγκτον. Οι εικόνες τότε ήταν αποκαλυπτικές με την απίστευτη αγριότητα με την οποία ακόμα και άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν χτυπούσαν άοπλους πολίτες.

Σήμερα το σκηνικό μεταφέρθηκε στο Λονδίνο. Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδας όταν Τούρκοι υποστηρικτές του Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκαν ξαφνικά κρατώντας τουρκικές σημαίες και συγκρούστηκαν με κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψης του τούρκου Προέδρου στην Βρετανία αλλά και τούρκους αντικαθεστωτικούς που διαδήλωναν υπερ της ελευθερίας του Τύπου στην χώρα τους. Οι διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ όπου βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία και πρόκειται αργότερα να συναντηθούν ο Ταγίπ Ερντογάν με την Τερέζα Μέι. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα ενώ έγιναν και συλλήψεις.