Πάτρα: Τί βρέθηκε στην κατοχή των μεταναστών; Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα στους άτυπους καταυλισμούς - ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ η μεγάλη επιχείρηση της εκκένωσης - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Μαχαίρια, (όχι αυτοσχέδια) βρέθηκαν στις μικρές "πόλεις" έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες στην Πάτρα, οι δύο άτυποι καταυλισμοί στις εγκαταστάσεις των πρώην εργοστασίων "ΑΒΕΞ" και "ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ" στην Ακτή Δυμαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μέχρι τώρα η έρευνα έχει αποκαλύψει ότι μέσα στους καταυλισμούς υπήρχαν μαχαίρια. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται ενδελεχώς, με αφρορμή τα τελευταία γεγονότα με τους πυροβολισμούς και τον εντοπισμό κάλυκων το βράδυ που σκοτώθηκε νεαρός μετανάστης στον εσωτερικό  χώρο του Λαδόπουλου.

Όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr που παρακολούθησε καρέ καρέ την επιχείρηση εκκένωσης από τις 5:30 το πρωί της Τρίτης, η επιχείρηση έχει ολοκληρωθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Η αστυνομική επιχείρηση "αποκάλυψε" τον αριθμό μεταναστών - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αιφνίδια Αστυνομική επιχείρηση σε "ΑΒΕΞ" και "ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ" - Μεταφέρονται με λεωφορεία μετανάστες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ικανοποιημένη, στο μεταξύ, δηλώνει δια του Αντιπροέδρου της Χάρη Τσίτσικα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την εκκένωση και μεταφορά μεταναστών που διέμεναν στους άτυπους καταυλισμούς στις εγκαταστάσεις των πρώην εργοστασίων "ΑΒΕΞ" και "ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ", στην παραλική οδό της Ακτής Δυμαίων.

Σε δηλώσεις του στο tempo24.gr, ο κ. Τσίτσικας, συνεχάρη της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτελεσματική και ήρεμη επέμβαση, στους συγκεκριμένους χώρους. 

Υπενθυμίζεται πως η οργανωμένη απομάκρυνση αλλοδαπών, αποτελούσε πάγιο αίτημα της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

"Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε, όλους τους τους συναδελφους μας, για τον επαγγελματισμό και την ψυχραιμία που εδειξαν και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ", καταλήγει ο κ. Τσίτσικας. 

Ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου για την εκκένωση καταυλισμών μεταναστών: Τελικά, «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!

ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Διαβάστε επίσης