ΑΕΚ: «Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για μας, μίλησε εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο λόγος; Το γεγονός πως ενώ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την "Ένωση", εδώ και αρκετές εβδομάδες μιλάει με άλλους συλλόγους. 

«Ο Λάζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και τονίζεται πως «δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά το γεγονός πως μίλησε με άλλη ομάδα ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ. Αφού ο Χριστοδουλόπουλος δεν αναγνωρίζει την υπογραφή του, δεν υπάρχει για την ΑΕΚ». Το παράδοξο είναι πως λίγο νωρίτερα ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο Χιμένεθ, λέγοντας πως «αν πρέπει να βάλεις τα καλά και τα κακά σε μια ζυγαριά, είμαστε στο 90 - 10 προς τα καλά».

Ο Χριστοδουλόπουλος, λίγο μετά τη βράβευσή του για το Best Goal της σεζόν (το φάουλ με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 στη νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού) αλλά και ως δεύτερου πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή, δήλωσε στην ιστοσελίδα "Sport24.gr" πως δεν μπορεί πια να παραμείνει στην "Ένωση" λόγω των πιέσεων που δέχεται για να ανανεώσει. 

Εν τω μεταξύ, από την ΑΕΚ ανέφεραν πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Θοδωρή Βασιλακάκη από τον Ατρόμητο.