Αίσιο τέλος στην αναζήτηση 19χρονου στην Κάτω Βασιλική

Βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένος

Τέλος στην αγωνία για την οικογένεια του 19χρονου Ολλανδού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το πρωί της Κυριακής στο όρος Βαράσοβα στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρος εντοπίσθηκε από Πυροσβέστες σε δύσβατο σημείο στη θέση "Αγιος Νικόλαος" ελαφρά τραυμτισμένος.

Στις έρευνες που συνεχίστηκαν με το πρώτο φώς της ημέρας, όπως έγραψε το tempo24.gr συμμετείχε και ελικόπτερο super puma.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο νεαρός στις 8 το πρωί της Κυριακής, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε για μια βόλτα στο βουνό. Δυο ώρες αργότερα, στις 10 πμ. ο παππούς του τον είδε με τα κυάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άρχισαν στις 4.30 το απόγευμα. Συμμετειχαν αστυνομία και πυροσβέστες από Ναύπακτο και Μεσολόγγι (17 άτομα), η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ. 

1_6_0.jpg

Με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη πραγματοποιήθηκαν και έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και πτήσεις απο ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την τύχη του νεαρού τουρίστα.

 

Διαβάστε επίσης