Πάτρα: Ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο Σπύρος Βέρροιος - Είδε το τρένο να έρχεται πάνω του

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο Σπύρος Βέρροιος νωρίς σήμερα το πρωί γύρω στις 7.20 στην οδό Διγενή Ακρίτα στην Πάτρα καθώς προσπαθούσε να διασχίσει τις γραμμές του τρένου. Οι μπάρες που βρίσκονται στην περιοχή δεν λειτουργούσαν, ούτε η φωτεινή ούτε η ηχητική σήμανση.

Στο ρεύμα καθόδου της οδού όπου βρέθηκε και ο γνωστός δημοτικός υπάλληλος και επί σειρά ετών οδηγός του δημάρχου, είναι αδύνατον να κοιτάξει κανείς δεξιά να δει αν έρχεται το τρένο, καθως υπάρχει ένα παλιό φυλάκιο του ΟΣΕ που  δεν δίνει τη δυνατότητα ορατότητας και για να μπορέσεις να προχωρήσεις εφόσον δεν λειτουργούν οι μπάρες, αναγκάζεσαι να πατήσεις πάνω στις γραμμές. Την ώρα που ο Σπύρος Βέρροιος ήταν πάνω στις γραμμές, είδε το τρένο που έκανε το πρωινό δρομολόγιο προς Πάτρα κυριολεκτικά μπροστά του.

Όσοι είδαν το σκηνικό έπαθαν σοκ, καθώς  κατόρθωσε να πάρει το αυτοκίνητο απο τις γραμμές με έναν ελιγμό κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω του το τρένο.

Ο Σπύρος Βέροιος είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Θεωρείται θαύμα το γεγονός ότι εκείνη την ώρα λειτούργησαν αυτομάτως τα αντανακλαστικά του ίσως εξαιτίας της πολύχρονης εμπειριας του στο τιμόνι.

Γ. Κοντογεωργοπούλου

Διαβάστε επίσης