Η Φουρέιρα για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision: Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον χθεσινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, έδωσαν ραντεβού στο χώρο του Press Conference για την Συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι καλλιτέχνες και τα μέλη των αποστολών της κάθε χώρας δέχονται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που γεμίζουν κάθε φορά την αίθουσα ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιείται και η κλήρωση για την θέση της εμφάνισης της κάθε χώρας για τη βραδιά του Τελικού.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα ρωτήθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο Γερμανικού Tύπου σχετικά με τα συναισθήματά της για τον σημερινό αποκλεισμό της Ελλάδας…

«Μέσα στο κομφούζιο που επικρατούσε με την ανακοίνωση της πρόκρισης της Κύπρου και κατά τη διάρκεια της μετάβασής μου στη κεντρική σκηνή για το κλείσιμο της βραδιάς, ρωτούσα συνεχώς για την Ελλάδα! Η Ελλάδα; Τι έγινε ρε παιδιά με την Ελλάδα; Προσπαθούσα να δω από τις οθόνες και να διαβάσω το όνομα «Greece». Όταν συνειδητοποίησα ότι η συμμετοχή αποκλείστηκε τελικά, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Ζητώ συγνώμη από τις υπόλοιπες χώρες που δυστυχώς επίσης δεν κατάφεραν να προκριθούν, αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα μου και ευχόμουν να καταφέρει να προκριθεί μαζί με την Κύπρο…» δήλωσε εμφανώς στεναχωρημένη η Ελένη Φουρέιρα.

Ο παρουσιαστής της Συνέντευξης Τύπου συμφώνησε με την εκπρόσωπο της Κύπρου ότι φέτος η Ελληνική συμμετοχή ήταν πολύ καλή και ότι η Γιάννα Τερζή είχε ένα πολύ όμορφο τραγούδι που αξίζει συγχαρητήρια…

Όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, η Κύπρος θα εμφανιστεί στη σκηνή του τελικού στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Η ακριβής θέση θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την διεξαγωγή του β’ ημιτελικού, το βράδυ της Πέμπτης (22:00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα προκύψουν άλλοι δέκα φιναλίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή πληροφοριών/βίντεο: ogaegreece.com

Διαβάστε επίσης