Οι «Θαμπές ζωές» του Γιάννη Παππά απόψε στην Πάτρα

στο ξενοδοχείο βυζαντινο

Ο Γιάννης Παππάς αυτή τη φορά αφήνει την ποίηση, μετά από δυο ποιητικές συλλογές και πειραματίζεται με καταπληκτική επιτυχία στη πεζογραφία. Με κοφτή ματιά και γλώσσα προσεγγίζει θέματα από την πρόσφατη ιστορία του τόπου μας, αλλά και ιστορίες απλών ανθρώπων που η ζωή τους πολέμησε. Αποτέλεσμα ένα σφιχτό βιβλίο με 31 διηγήματα και γενικό τίτλο «Θαμπές ζωές» από τις «Εκδόσεις Καστανιώτη».

Οι φίλοι, λοιπόν, του καλού βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ιστορίες του Γιάννη Παππά. σήμερα Παρασκυεή 18 Μαΐου στο ξενοδοχείο βυζαντινό. Η εκδήλωση παρουσίασης έχει προγραμματιστεί για τις 20.30 με βασικούς ομιλητές τους: Μίνα Πετροπούλου φιλόλογο δρ. Κοινωνιολογίας, Αλέξανδρο Χαϊδά, φιλόλογο, Πρόεδρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν ο Αλέξης Γκλαβάς, πολιτιστικός συντάκτης & μουσικός παραγωγός και η Μαίρη Σιδηρά φιλόλογος του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Κώστας Μπουλμπασάκος.

Την εκδήλωση της Πάτρας συνδιοργανώνουν ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, Η Ένωση Βορειοηπειρωτών Αχαΐας, ο Σύνδεσμός Φιλολόγων Πάτρας, το Λογοτεχνικό Ηλεκτρονικό Περιοδικό «WWW.diapolitismos.net», το βιβλιοπωλείο Discover και οι Εκδόσεις Καστανιώτη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ