Τα ζώδια σήμερα 8 Μαΐου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο έρωτας κάποιες φορές απογοητεύει, ξεγελά και πληγώνει γκρεμίζοντας όνειρα και προσδοκίες. Από εχθές η επιρροή του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κάνει νικήτριες την ψευδαίσθηση και την πλάνη στα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Τα άστρα, Κριέ, σήμερα δρομολογούν τις υποθέσεις σου, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια μέρα, για να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν πιέζοντας την καθημερινότητά σου. Θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι στη μέση, Κριέ μου, οι υποχρεώσεις σου κι οι καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, αφού πρέπει κι εσύ να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς είσαι κάπως ταραγμένος κι αισθάνεσαι κούραση. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα, λοιπόν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Ταύρος
Γενικά
Δείξε σήμερα υπομονή και ψυχραιμία, Ταύρε μου, για να αποφύγεις τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Δε χρειάζεται να πιέσεις οποιονδήποτε να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δε θα έχει το παραμικρό αποτέλεσμα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, φέρνοντάς σου ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.


Δίδυμος
Γενικά
Η λάμψη κι η γοητεία που εκπέμπεις, Δίδυμε, σε βοηθάει να επικοινωνείς με τους γύρω σου με πολύ μεγάλη ευκολία και να τους αναλύεις τις απόψεις σου, πράγμα που βοηθάει πάρα πολύ τα σχέδιά σου. Μην παρασύρεσαι και κουβεντιάζεις πράγματα που σε απασχολούν με ανθρώπους, τους οποίους δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τόσο πολύ τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Πρέπει σήμερα να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.


Καρκίνος
Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, Καρκίνε, δρομολογούνται τώρα με επιτυχία κι οι συμφωνίες που δημιουργούνται, είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και δικαιώνει κάθε σου προσπάθεια. Μη χαλαρώσεις πάντως τη στάση σου και μη δεχτείς κάποιον συμβιβασμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε μου, θα πάει πολύ καλά σήμερα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


Λέων
Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων μου, περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που δυσκολεύουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτησε χαμηλότερους τόνους και απόφυγε προς το παρόν τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διαμόρφωσε σήμερα καλύτερα το πρόγραμμά σου, Λέων μου, αφού οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, μπορεί να κινούνται αργά, αλλά τελικά θα υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες οικονομικές προτάσεις που θα σου κάνουν, μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν.


Παρθένος
Γενικά
Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, Παρθένε, γίνεται αφορμή για μια ευχάριστη συνάντηση που αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας σπάνια φαίνεται από την αρχή, οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα τα έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.


Ζυγός
Γενικά
Η ζωή σου, Ζυγέ, χρειάζεται ανανέωση, όμως για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει χώρος. Ξεκαθάρισε τα παλιά, έτσι ώστε να υπάρξει έδαφος για τα νέα, και μη βαλτώνεις στο παρελθόν, που δεν έχει να σου δώσει κάτι άλλο. Η θετική σκέψη είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να πάρεις το ρίσκο των αλλαγών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ μου, κάνε σήμερα τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, Ζυγέ μου, κι αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον κι αν θα γνωρίσει επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.


Σκορπιός
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, είναι σε ένταση κι εντυπωσιάζεις! Μέσα στο πλήθος, δέχεσαι μια πρόταση για συνεργασία από πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Μη βιαστείς όμως να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δε θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη κι ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Σκορπιέ μου, και μπορεί να εξελιχθεί ακόμη πιο όμορφα, αν σήμερα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ μου, βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Τοξότης
Γενικά
Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων, Τοξότη μου, σε δυσκολεύει ν’ ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να εναρμονιστείς. Να είσαι σε επιφυλακή, καθώς σε περιτριγυρίζουν μεγάλες ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Τοξότη, σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η υπογραφή συμβολαίων και τα ζητήματα γραφειοκρατίας σήμερα ευνοούνται.


Αιγόκερως
Γενικά
Δείξε ακόμη περισσότερη συνέπεια, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να μη ασκείς πιέσεις, για να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές, είναι καλύτερο να μη συμβεί τελικά κάτι, ακόμη κι αν το επιθυμούσαμε. Χαλάρωσε κι άφησε από εδώ και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Αιγόκερέ μου, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η μελλοντική πορεία της θα γίνει πιο σαφής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και σε δυνητικές συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις, για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα μάλλον θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες δαπάνες.


Υδροχόος
Γενικά
Τα γεγονότα και οι καταστάσεις, Υδροχόε μου, σου δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με θάρρος και αισιοδοξία. Διώξε τη συνήθεια να κρατάς μέσα σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα και θα καταλάβεις, ότι στη ζωή σου ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος σήμερα, Υδροχόε, πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, οι προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι πολλές. Κάνε σήμερα τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, φέρνοντάς σου άγχος.

Ιχθύς
Γενικά
Η καλή δουλειά που έκανες σε όλα τα επίπεδα, Ιχθύ, φέρνει τώρα ωραία αποτελέσματα, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που οι πράξεις σου ήταν αποκλειστικά κάτω από δικές σου αποφάσεις και οι ευθύνες που πήρες σε δικαιώνουν. Απόλαυσε περισσότερο, λοιπόν, τη χαρά αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει πάντως να ηρεμήσεις και να ξέρεις, ότι έρχονται καλύτερες μέρες.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης