Ντούσαν Σάκοτα: «Ακόμα ένα βήμα από την κορυφή»!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Είναι μεγάλο ζήτημα για εμάς. Κάναμε ακόμα μια επιτυχία, με την πρόκριση στον τελικό. Είναι ένα ακόμα βήμα για την κορυφή. Προφανώς και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Η συγκέντρωση χάθηκε στο τέλος, αλλά ίσως ήταν λόγω της θέλησης μας. Κάποιες φορές, όταν θες κάτι πολύ, η θέλησή σου χάνεται. Τώρα όμως πρέπει να το ξεχάσουμε και να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι ακόμα πιο δύσκολο κατά τη γνώμη μου. Παίζουμε ενάντια στην ομάδα που έχει χάσει μόνο 1-2 παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το πόσο εύκολο είναι να προετοιμαστούν οι παίκτες για τον τελικό «Και οι δύο περιπτώσεις έχουν συν και πλην. Είχαμε 2 εβδομάδες καιρό για την Μούρθια μέχρι τον ημιτελικό. Υπάρχει περισσότερη πίεση και νευρικότητα. Όλα συμβαίνουν για πρώτη φορά Στον τελικό δεν έχεις το χρόνο που απαιτείται. Σε 24 ώρες δεν μπορείς να... ανακαλύψεις μια ποιοτική ομάδα σαν την Μονακό. Υπάρχει ενθουασιαμός κι αυτό μας δίνει ώθηση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν έχει κλείσει το κινητό του αυτές τις ημέρες: «Είναι έμπνευση και θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσοι με στηρίζουν. Παίρνω ενέργεια από αυτό».

Για την κατάσταση της υγείας του, καθώς επέστρεψε από τραυματισμό, συμπλήρωσε: «Δεν προπονήθηκα την προηγούμενη εβδομάδα. Συνεχίζω τις θεραπείες. Νιώθω καλύτερα. Μην ανησυχείτε, θα είμαι καλά για αύριο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό»

Για τους περσινούς αγώνες με την Μονακό είπε: «Η εμπειρία σίγουρα θα με βοηθήσει, ο κόουτς τους είναι πολύ ποιοτικός κι έχει την ίδια φιλοσοφία. Είναι πολύ επιθετικοί στην άμυνα. Παίξαμε τα playoffs πέρυσι μαζί τους και θα το χρησιμοποιήσω υπέρ μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης