Η πρώτη Ημέρα Υιοθεσίας στην Πάτρα! Τώρα στο κέντρο της πόλης η γνωριμία με τα αδεσποτάκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

κορίνθου

Η πρώτη μέρα υιοθεσίας αποκλειστικά ενήλικων σκύλων στην Πάτρα είναι γεγονός.

Τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και εθελοντών καλούν τους Πατρινούς να γνωρίσουν διαθέσιμα προς υιοθεσία σκυλιά που περιμένουν την παντοτινή τους οικογένεια. Όλα θα δωθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας.


Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται η θετική εκπαιδεύτρια του Mynewdog Positive Training - Θετική Εκπαίδευση για να λύσει όλες σας τις απορίες και να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να αναπτύξετε μια τέλεια σχέση με τον σκύλο που θα επιλέξετε να κάνετε μέλος της οικογένειάς σας.

Μαζί με την Ζωή, την Αμελί, τη Ρόξυ, τον Coco, τη Φιόνα, τον Gift, την Ολίβια, τον Καρυοθραύστη και την Ιόλη είναι ευπρόσδεκτο και οποιοδήποτε άλλο αδέσποτο φιλοξενείται από εθελοντή και ψάχνει σπίτι, αρκεί να είναι κοινωνικό και να τα πάει καλά με ανθρώπους και άλλα ζώα.
Την προσπάθεια στηρίζουν οι Μουσούδες για σπίτι που εδώ και χρόνια ασχολούνται με την προώθηση αγγελιών αδέσποτων, το Happy Dog Pet Shop και η εθελόντρια Αριστέα Ψούνη.
Μαζί μας επίσης θα βρίσκονται οι Ζω.Ε.Σ και στον πάγκο τους θα μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις δράσεις τους που τώρα ξεκινάνε και στα σχολεία της Πάτρας.
Η Ημέρα Υιοθεσίας Ενήλικων Σκυλιών είναι ένα πρότζεκτ στα πλαίσια του Jane Goodall's Roots&Shoots Greece
Σας περιμένουμε!

Διαβάστε επίσης