Πάτρα: Έχουν απομακρυνθεί 150 μετανάστες- σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από πλευρά της ΕΛΑΣ η σταδιακή απομάκρυνση μεταναστών από την παραλιακή ζώνη. Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από τα στελέχη της ΕΛΑΣ και εφαρμόζεται, από την περίοδο του Πάσχα, έχει αποφέρει αποτελέσματα, σύμφωνα με στελέχη του Λιμεναρχείου και του ΟΛΠΑ. 

Πάτρα: Έχουν απομακρυνθεί 150 μετανάστες- σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Συγκεκριμένα όπως έχει πληροφορηθεί το tempo24.gr το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί από την παραλιακή ζώνη περίπου 150 μετανάστες. παράλληλα ωστόσο έχουν έλθει νέοι που υπολογίζονται σε 50-60 άτομα, γεγονός που σημαίνει πως έχουν αποχωρήσει από την Πάτρα περίπου 80 αλλοδαποί , που έχουν προωθηθεί, κυρίως, σε ανοικτά κέντρα φιλοξενίας της Αττικής. 

Από την πλευρά του ΟΛΠΑ και του Λιμεναρχείου εκφράζεται αισιοδοξία για την πορεία του σχεδίου, ενώ οι εκτιμήσεις που υπάρχουν κάνουν λόγο για περιορισμό των περιστατικών εισβολής στο λιμάνι , από μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν παράονομα σε πλοία για την Ιταλία.  

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή