Επιστρέφουν λασποβροχή και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα - Ευνοείται η μεταφορά σκόνης - Ο καιρός για την Πάτρα

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από αύριο Πέμπτη θα ξεκινήσει η σταδιακή αλλαγή του καιρού και οι βροχές αναμένεται να διατηρηθούν για αρκετές μέρες.

Συγκεκριμένα στην πρόγνωση για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ αναφέρει ότι στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βορειοδυτικά και εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 που από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση στα δυτικά κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Για την Παρασκευή η ΕΜΥ αναμένει τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά της χώρας από το μεσημέρι θα πέσουν βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.

Το Σάββατο οι βροχές θα επεκταθούν στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή πτώση.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ