Ταξιτζής έβγαλε από το ταξί τυφλή γιατί είχε μαζί τον σκύλο της

Καταγγελία-σοκ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε, μέσω Facebook, η ψυχοθεραπεύτρια Σίσσυ Νικολάου.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Νικολάου, οδηγός ταξί, την περασμένη εβδομάδα, κατέβασε από το όχημά του τυφλή γυναίκα, επειδή συνοδευόταν από τον σκύλο-οδηγό!

Η ανάρτηση της κυρίας Νικολάου

«Διαβάστε και προωθήστε..

Βρέθηκα σήμερα το απογευμα μάρτυρας στο εξής συμβάν: το ανθρωποειδές, οδηγός αυτού του ταξί πέταξε από το ταξί του, χτυπώντας την με την πόρτα πάνω στην μανία του να την διώξει, μια τυφλή κοπέλα μολις διαπίστωσε ότι συνοδευόταν από οδηγό-σκύλο.Δεν ήθελε ο σκύλος να λερώσει το ταξί του.

Παρά το ότι και η ίδια και εγω του εξηγήσαμε ότι είναι σύνοδος σκύλος και δεν μπορεί να μπει σε κλουβί (!), εκείνος επέμενε ότι είναι δικαίωμα του να μην τους πάρει και οι αυτή την οδηγία έχει από τον πρόεδρο της ΣΑΤΑ.

Αφου τελικά δημιουργήθηκε ένας πανικός γύρω του και υπό την απειλή της αστυνομίας που ερχόταν, άρχιζε να αλλάζει την ιστορία και να λέει πως δεν κατάλαβε οι η κοπέλα ήταν τυφλή.

Ποτε θα μάθουμε να μην έξωστρακιζουμε τις μειονότητες;;Που να πάνε να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;;Πως θα προστατευτούν από την θρασυδειλία που επιδεικνύει το κάθε αμαθες, μικροαστικό ανθρωπάκι;

Πως; Οταν αρχίσουμε να το κάνουμε θέμα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης