ΕΚΤΑΚΤΟ - Κύπρος: Παραδέχθηκε την ενοχή του για το άγριο φονικό του ζευγαριού 23χρονος

αδελφός του 33χρονου

 Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου δολοφονήθηκαν άγρια, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο προάστιο Στρόβολος στην Λευκωσία, την Πέμπτη (19.04.2018). Πίσω τους έμεινε ο μόλις 15 ετών γιος τους, ο οποίος μάλιστα έζησε τον τρόμο, αφού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με τους αδίστακτους δράστες.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, oι κυπριακές Αρχές έχουν προχωρήσει πια σε τρεις συλλήψεις. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί:

– Ένας 33χρονος, τον οποίο ήδη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισεως τον άνδρα που μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε πως σκότωσε τους γονείς του

– Ο 23χρονος αδελφός του

– η 21χρονη σύντροφος του πρώτου συλληφθέντα

Οι δύο τελευταίοι οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οι νεότερες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τον 23χρονο, αδελφό του πρώτου -χρονικά- συλληφθέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 23χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του ζεύγους στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου συλληφθέντος, είπε ενώπιον του δικαστηρίου: «Εγώ τους μαχαίρωσα«.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης