5 φράσεις που απαγορεύεται να πεις κατά την διάρκεια του σεξ

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, αν θέλεις να ξανακάνεις

Είτε έχετε κλείσει μαζί 7 χρόνια –χαρά στο κουράγιο σου- είτε ετοιμάζεσαι για ένα από τα πρώτα βράδια που θα κοιμηθείτε μαζί, καλό είναι να αποφύγεις μερικές φράσεις που μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου αλλά καλύτερα να μείνουν μόνο εκεί. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δε μείνουν, μάλλον το βασικό εργαλείο στην επιχείρηση «σεξ» θα πάρει την κάτω βόλτα.

«Δηλαδή, τώρα είναι μέσα;»

Αναφερόμενη στο πέος του παρτενέρ σου. Που μάλλον δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά. Αλλά δε χρειάζεται να το πεις.

«Μπορούμε να τελειώνουμε;»

Όσο κακό και να είναι καλύτερα να μην ξεστομίσεις τέτοιο πράγμα. Αν πάλι βιάζεσαι καλύτερα να μην πεις στον κόπο καν να κάνεις σεξ, ενώ αν σε πήρε ο χρόνος και τώρα το κατάλαβες η πίεση που θα του δημιουργήσεις δε θα τον βοηθήσει και ιδιαίτερα να τελειώσει..

«Αυτό το τηλεφώνημα πρέπει να το σηκώσω»

Σοβαρά τώρα; Ο άλλος σου δίνει ψυχή και σώμα και εσύ θα σηκώσεις το κινητό σου; Ειδικά αν στην άλλη γραμμή βρίσκεται η μαμά / θεία / ξαδέρφη σου και όχι –τουλάχιστον- το αφεντικό σου καλύτερα να αφιερωθείς σε αυτό που κάνετε. Μαζί. Το υπενθυμίζω αυτό.

«Μην το κάνεις έτσι», «Όχι έτσι» και τα συναφή

Φυσικά και σε προτρέπουμε να μιλάς για τα θέλω σου, ειδικά πάνω στο σεξ, αλλά όχι εκείνη την ώρα βρε κορίτσι μου. Βρες το σωστό timing και μετά μίλα.

«Ο πρώην μου..»

Είσαι άξια της μοίρας σου μετά από αυτό. Ομόφωνα. Ακόμα κι αν θέλεις να πεις ότι ο πρώην σου δεν έπιανε μία μπροστά του η αναφορά και μόνο στη λέξη τουλάχιστον τον ξενερώνει. Μα τον πρώην σου σκέφτεσαι εκείνη την ώρα; Μήπως τον θέλεις πίσω;