Ηλεία: «Φουντώνουν» νέα σενάρια για κλείσιμο της ΣΕΤΤΗΛ – Έκτακτη συνάντηση Γ. Δημήτρουλα με Αρχηγό ΓΕΣ

Νέα σενάρια, περί κλεισίματος του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο, «φουντώνουν» και πάλι, ύστερα από τις αποκαλύψεις του προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΣΕΤΤΗΛ, Γιώργου Δημήτρουλα, ο οποίος μίλησε για έγγραφο της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΓΕΣ προς την Διεύθυνση Τεχνικού που ανήκει η ΣΕΤΤΗΛ, σύμφωνα με το οποίο, ζητούνται προτάσεις για την εκπαίδευση οπλιτών Θητείας και αν αυτή θα μπορούσε να εκτελείται στο ΚΕΤΧ της Πάτρας.

Φυσικά κάτι τέτοιο, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ με τον πρόεδρο, Γιώργο Δημήτρουλα να δηλώνει κατηγορηματικά στην εκπομπή «Μεσημέρι Μαζί» της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Αργυρόπουλο, πως σε περίπτωση που υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη, τότε ανάλογες θα είναι και οι αντιδράσεις από το Σύλλογο.

Μάλιστα προς τούτο, οι άμεσες κινήσεις του Συλλόγου ήταν να ζητήσει εγγράφως έκτακτη συνάντηση αρχικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και παρέμβαση από το γραφείο των ΑΝΕΛ Ν. Ηλείας, ενώ ζητήθηκε και ραντεβού από τον αρχηγό του ΓΕΣ, το οποίο ορίστηκε για την προσεχή Παρασκευή 27 Απριλίου στις 17:15 στο γραφείο του. Ο σύλλογος βρίσκεται σε αναμονή για τις απαντήσεις των υπευθύνων, ενώ ο κ. Δημήτρουλας δηλώνει κατηγορηματικά «κάτω τα χέρια από τη ΣΕΤΤΗΛ».

patrisnews