Ιατροδικαστής για το φόνο στην Κύπρο: Το παιδί λέει την αλήθεια, δεν έχει σχέση με το έγκλημα

Εκτιμήσεις ότι οι δράστες ήταν δύο

Τη βεβαιότητά του για την αθωότητα του 15χρονου γιου του ζεύγους που δολοφονήθηκε στην Κύπρο εξέφρασε ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα».

Ο κ. Ματσάκης είναι βέβαιος με βάση τα νεκροτομικά ευρήματα, τα ευρήματα από την εξέταση του 15χρονου γιου της οικογένειας και μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του φονικού, αλλά και την αυτοψία, που διενήργησε την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Επιβεβαίωσε, μάλιστα, ως σωστά όλα όσα ο 15χρονος ανέφερε είπε στους ανακριτές. «Το παιδάκι λέει την αλήθεια και δεν έχει καμία σχέση με αυτό το έγκλημα» τόνισε σύμφωνα με το sigmalive.com.

Πρόκειται, όπως είπε, για ληστεία, που πήγε στραβά και οδήγησε στη δολοφονία του ζεύγους.

Ο ιατροδικαστής υποστήριξε ότι ήταν εσφαλμένη η κατευθυντήρια γραμμή που δόθηκε από τους άλλους δύο ιατροδικαστές. Εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι οι δράστες ήταν δύο. «Αν ο δεύτερος μας ακούει καλά θα κάνει να παραδοθεί» είπε.

Εν τω μεταξύ χθες το απόγευμα συνελήφθη ένας 33χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία, o οποίος δεν είναι από το συγγενικό, ούτε το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης