Πάτρα: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο δράστης της δολοφονίας 32χρονου - Τον κάρφωσε με σουγιά στην καρδιά - Τι "όπλισε" το χέρι του

ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα βρεθεί σήμερα ο 62χρονος δράστης της φονικής επίθεσης με θύμα 32χρονο, στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια". 

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον νεαρό με σουγιά και επιχείρησε να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος, όμως ακινητοποιήθηκε από διερχόμενους πολίτες και συνελήφθη τελικά μετά την άμεση επέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου, εισήχθη στο χειρουργείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το φονικό να έγινε μπροστά τα μάτια του πατέρα του 32χρονου, κάτι όπως που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.

Το αιματηρό επεισόδιο υπενθυμίζεται έγινε αφού θύμα και θύτης χρήστες νωρκωτικών ουσιών, αποχώρησαν από την μονάδα απεξάρτησης που εδρεύει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν - άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί - και τότε ο 62χρονος δεν δίστασε να τραβήξει τον σουγιά και να μαχαιρώσει τον 32χρονο.

Από τα πρώτα στοιχεία εκτιμάται πως ο καβγάς, άρχισε λόγω οικονομικής διαφοράς, για το ποσό των 10 ευρώ που πιθανόν προέρχονταν από αγοραπωλησία ναρκωτικών

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 64χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, δράστης και θύμα, βρισκόμενοι στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, « Παναγία η Βοήθεια», διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο 64χρονος να τραυματίσει τον 32χρονο με μαχαίρι στο θώρακα.

Ο παθών διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο προαναφερόμενο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου και κατέληξε.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβησαν άμεσα στο σημείο του περιστατικού όπου εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ενώ κατέσχεσαν και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Διαβάστε επίσης