Δολοφονία στη Λευκωσία: Οι πρώτες πληροφορίες για τον 33χρονο που συνελήφθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας ζευγαριού στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Νίτσα Σεργίου. Συγκεκριμένα, στη σύλληψη ενός προσώπου 33 χρονών προχώρησε η Αστυνομία, στα πλαίσια των ερευνών σε σχέση με το διπλό φονικό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, η  Αστυνομία αποτάθηκε στο δικαστήριο και εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης 33χρονου από τη Λευκωσία, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 33χρονος τέλει υπό κράτηση και αναμένεται να περάσει από ολονύχτια ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο δεν προέρχεται ούτε από το συγγενικό, ούτε από το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων. Ωστόσο, όπως μεταδόθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα, ο 33χρονος συνδέεται με την οικία, με συγκεκριμένο στοιχείο. Η Αστυνομία δεν θεωρεί ότι έχει στα χέρια της τον ηθικό αυτουργό, αλλά εξετάζει άλλον τρόπο σύνδεσης του συλληφθέντος με τη διπλή δολοφονία.

Το εν λόγω άτομο δεν είναι άγνωστο στις Αρχές, αφού είχε απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για διαρρήξεις και χρήση ναρκωτικών.

Την είδηση για τη σύλληψή του δημοσιοποίησε η Αστυνομία μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο twitter γράφοντας συγκεκριμένα: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο». Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο είναι Ελληνοκύπριος από τη Λευκωσία.

newsit.com.cy