«ΝΑΟ»: Το ευγενικό ρομπότ που ξετρέλανε τη Μέρκελ!

Έχει γκρίζα μάτια, ύψος 58 εκατοστά και απαντάει με ευγένεια στις ερωτήσεις του συνομιλητή του

Ο «ΝΑΟ», με ύψος 58 εκατοστών, φαίνεται να έχει ξετρελάνει την Άνγκελα Μέρκελ. Μήπως θα ήθελε να τον πάρει στο σπίτι μαζί της;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα «Bild» που την απεικονίζει να τον χαζεύει χαμογελαστή. 

Ο «NAO» έχει γκρίζα μάτια και απαντάει με ευγένεια στις ερωτήσεις του συνομιλητή του, όπως σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

Η Μέρκελ υποδέχτηκε,όπως κάθε χρόνο, στην Καγκελαρία Γερμανίδες μαθήτριες στο πλαίσιο μιας εθνικής, ετήσιας πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο, υπό τον τίτλο:«Girls Day».

Εταιρείες, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα με τεχνική και επιστημονική προσέγγιση ανοίγουν κάθε χρόνο τις πόρτες τους στις γυναίκες παρουσιάζοντας τις δυνατότητές τους.

Aπό το 2006, η Μέρκελ προσκαλεί μαθήτριες στην Καγκελαρία. Αυτή τη φορά την επισκέφτηκαν 24 κορίτσια από διαφορετικά σχολεία.

"Ο κύριος στόχος του «Girls'Day» είναι να λάβουν οι γυναίκες θέσεις εργασίας που δεν υπολογίζονταν ότι θα προορίζονται για γυναίκες», δήλωσε η Μέρκελ.

Καταπληκτικό καιδιασκεδαστικό! Κάπως έτσι δεν ερμηνεύετε την έκφραση της καγκελαρίου της Γερμανίας βλέποντας το εικονιζόμενο ρομπότ;