Αυτά είναι τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου!

ποτε

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ φέτος το καλοκαίρι; Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν χρειάζεται να βάφεσαι έντονα και να χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα ομορφιάς. Επένδυσε στην ποιότητα και την άνεση και για να δείχνεις πάντα φρέσκια και περιποιημένη.

Επίλεξε καλλυντικά με ανάλαφρη υφή που θα σε «φωτίσουν» και διάλεξε ζωηρά χρώματα που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία! Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές επιλογές από την κομψή συλλογή της NARS, για να ετοιμαστείς σε λίγα μόνο λεπτά και να πετύχεις ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια.

Ένα καλό concealer είναι το «μυστικό» για να δείχνεις πάντα ξεκούραστη!

 Προκειμένου να δείχνεις πάντα φρέσκια και λαμπερή, πρέπει να επιλέξεις ένα καλό concealer, που θα δείχνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο. Εμείς ξεχωρίσαμε το Radiant Creamy Concealer, που είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους και μειώνει τις κοκκινίλες και τις ατέλειες της επιδερμίδας.


Η πλούσια υφή του θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει λεία και αψεγάδιαστη. Παράλληλα, τα ενυδατικά συστατικά πολλαπλής δράσης που περιέχει σε συνδυασμό με την τεχνολογία διάχυσης του φωτός θα σου χαρίσουν ομοιόμορφη επιδερμίδα, καλύπτοντας τις λεπτές γραμμές αλλά και τα σημάδια κούρασης.

Πες «ναι» στο χρώμα!

Τόνισε το δυνατό σου σημείο με τη σκιά που είναι κατάλληλη για εσένα. Κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε την καλύτερη παλέτα για να δημιουργήσεις διαφορετικά μακιγιάζ, παίζοντας με 12 έντονες αποχρώσεις που χαρίζουν ματ, ιδιρίζον ή μεταλλικό αποτέλεσμα στα μάτια! Επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με την περίσταση και μαγνήτισε τους πάντες με το βλέμμα σου. Η Narsissist Wanted Eyeshadow palette είναι η πιο περιζήτητη παλέτα που μας έχει σαγηνεύσει ήδη. Δοκίμασέ την για να λάμψεις, με μία από τις απαλές ροζ, γήινες και χρυσές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.

Επένδυσε σε ένα καλό foundation!

Θέλεις κάλυψη που διαρκεί; Επένδυσε σε ένα ποιοτικό foundation που θα γίνει ο απόλυτος «σύμμαχός» σου, για να κυκλοφορείς γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Το foundation μεγάλης διάρκειας της Nars παραμένει αναλλοίωτο, αλλά έχει πολύ ελαφριά αίσθηση που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν φοράς τίποτα. Η ανάλαφρη και ανθεκτική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα σμέουρου, μήλου και καρπουζιού, που λειαίνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν άμεσα την όψη της. Ανακάλυψε την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα σου, επιλέγοντας το Natural Radiant Longwear Foundation που σου ταιριάζει!

Βάλε χρώμα και κάνε λίγο πιο χαρούμενη την καθημερινότητά σου. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και λάμψε!