Πάτρα: Στην Ελευθερίου Βενιζέλου ο καταστηματάρχης που είχε απαγάγει και κλειδώσει τον Πακιστανό!

Μεθόδους… Πακιστανικούς εφάρμοσε καταστηματάρχης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου για να αποσπάσει 2.500 ευρώ που του όφειλε… Πακιστανός! Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν με κάθε προσοχή την καταγγελία καθώς και το τι κρύβεται πίσω από αυτήν! Ποια ήταν δηλαδή η συναλλαγή του Πατρινού με τον πακιστανό… και σε ποια είδη! Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε κατά ενός 42χρονου Έλληνα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην Πάτρα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και την  έκανε ένας 36χρονος Πακιστανός. Όπως ενημέρωσε τους αστυνομικούς ο αλλοδαπός, ο 42χρονος τον κλείδωσε μέσα σε κατάστημα, καθώς του χρωστούσε χρήματα και με τον τρόπο αυτό ήθελε να τον πιέσει για να του τα δώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνομία μετά το τηλεφώνημα του 36χρονου από το Πακιστάν, πήγε στο σημείο και όντως βρήκε κλειδωμένο τον αλλοδαπό. Ο απαγωγέας είχε χρησιμοποιήσει δύο «μπράβους» να κάνουν την απαγωγή, όμως έκανε λάθος αφού… δεν πήρε το κινητό τηλέφωνο από τον Πακιστανό, όταν τον κλείδωσε στο κατάστημα!

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 42χρονος  προσήλθε αυτοβούλως στην αστυνομία και συνελήφθη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη,  στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και εκβίαση.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο, έναν 36χρονο υπήκοο Πακιστάν και τον μετέφεραν σε κατάστημα συγγενικού προσώπου του 42χρονου, όπου ο τελευταίος με απειλές κατά της ζωής του παθόντα, απαιτούσε να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ για παλαιότερες μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, ενώ λίγο πριν φύγουν οι δράστες κλείδωσαν τον αλλοδαπό στο υπόγειο του καταστήματος.

Ο 36χρονος χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο ενημέρωσε το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα  αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, να μεταβούν άμεσα στο κατάστημα και να τον απελευθερώσουν.

Σημειώνεται ότι, ο 42χρονος προσήλθε αυθορμήτως  στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ