Πατρινοί και οι δύο νεκροί της πτώσης του μονοκινητήριου- Απέραντος θρήνος για τον Τάσο Σταματάκη και τον Δημοσθένη Σεραφειμίδη- Το χρονικό της πτώσης- ΦΩΤΟ- BINTEO

NEOTEΡΟ: Ο Δημοσθένης Σεραφειμίδης ήταν πολύ νγωστός επιχειρηματίας στον τομέα των ηλεκτρονικών  της Πάτρας. Η έδρα της επιχείρησής του  ήταν στο Φαραί και έκανε εκαγωγές έως Ινδία και Κίνα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Πατρινός και ο δεύτερος νεκρός του τραγικού δυστυχήματος, όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημοσθένη Σεραφειμίδη. Ο δεύτερος νεκρός Τάσος Σταματάκης είναι από το Ρίο και έχει δύο παιδιά, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο χαμός των δύο ανθρώπων βύθισε στο πένθος την πόλη. 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Ο Πατρινός  απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας Τάσος Σταματάκης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην 338 Μοίρα στην Ανδραβίδα στα Φάντομ είναι ο ένας νεκρός της τραγωγίας με το μονοκινητήριο. Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έμπειρο πιλότο που είχε ξαναπραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση με Φαντομ.Ο δεύτερος νεκρός λέγεται Δημοσθένης Σεραφειμίδης και πληροφορίες λένε ότι μάλλον και αυτός κατάγεται απο την Πάτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες  δύο μονοκινητήρια αεροσκάφη τύπου Piper (PA 28) που εκτελούσαν πτήση από Κωπαΐδα - Μεσολόγγι με επιστροφή, όταν πάνω από το Ευπάλιο, ο ένας επιβαίνων του δεύτερου αεροσκάφους ειδοποίησε το κέντρο ελέγχου ότι το προπορευόμενο έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Μάλιστα, απογειώθηκε και ένα ελικόπτερο τύπου Agusta Bell, προκειμένου να συνδράμει στη μεταφορά των τραυματιών.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κατέπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας. 

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας οι οποίες εντόπισαν τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες νεκρό, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι δύο νεκροί ήταν ηλικίας 50 και 55 ετών.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ωστόσο στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

 

ΝΕΟΤΕΡΟ: Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στο Σκάλωμα- Δύο οι νεκροί- Ο απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας Τάσος Σταματάκης ο ένας νεκρός- ΒΙΝΤΕΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ