Γιατί επισπεύδεται το τέλος του DWTS6; Μένει ή φεύγει η Αραβανή; Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Λάτσιο

Γιατί πλέον φεύγουν δύο ζευγάρια κάθε Παρασκευή από το Dancing with the stars 6 και τι θα γίνει τελικά με την Ευαγγελία Αραβανή και τον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ο λόγος που επισπεύδονται οι διαδικασίες για την αυλαία του σόου χορού είναι αποκλειστικά και μόνο ο… Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τι σημαίνει αυτό; Όχι, ο παρουσιαστής δεν «κλέβει» τίποτα από την Ευαγγελία Αραβανή αλλά έρχεται με το νέο παιχνίδι Τhe Wall που υπόσχεται πολλή διασκέδαση και τη διάθεση να ανεβάζει την αδρεναλίνη των τηλεθεατών. Έχουν ήδη γυριστεί 17 επεισόδια και το παιχνίδι θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το Dancing with the Stars.

Ο δημοσιογράφος επίσης αποκάλυψε ένα ακόμα άγνωστο παρασκήνιο με πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία και τον Γιάννη Λάτσιο. Όπως είπε, όταν η παρουσιάστρια δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάζει το σόου χορού, ζήτησε από τον τότε διευθυντή προγράμματος του καναλιού να μην υπογράψει συμβόλαιο και έτσι, μετά το τέλος του σόου είναι ελεύθερη να πάει σε όποιο άλλο κανάλι θέλει.

Μάλιστα, όπως με νόημα είπε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, με τη Ναταλία Γερμανού να αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για το Epsilon. «Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις αλλά εμείς τη θέλουμε πάρα πολύ την Ευαγγελία. Δεν αποκλείεται να τη δούμε στο Epsilon» είπε η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε επίσης