Καστοριά: Η στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν τα κρυμμένα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο (Βίντεο-εικόνες)

Συνελήφθησαν το πρωί σε περιοχή λίγο έξω από την Καστοριά, δύο Αλβανοί, ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών και μια γυναίκα 37 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη, βρέθηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένων κρυπτών στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών τριάντα πέντε πλαστικές συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 31ος κιλών και 944 γραμμαρίων.

Η στιγμή του έλεγχου στο επίμαχο αυτοκίνητο

 

Συνολικά εκτός από την ποσότητα των ναρκωτικών, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, 2.900 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Οι φωτογραφίες μετά τον έλεγχο

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης