O Daniel Craig θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά! – Έγκυος η Rachel Weisz

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Daniel Craig καθώς η ηθοποιός και ο σύζυγός του, Rachel Weisz περιμένει το πρώτο τους παιδί, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στους New York Times.

«Σύντομα θα φαίνεται. Ο Daniel κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι. Θα κάνουμε ένα μικρό ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε να τον ή την γνωρίσουμε. Είναι όλο ένα μυστήριο», είπε η 48χρονη ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Craig εδώ και χρόνια. 
 

Η Rachel Weisz έχει ένα ακόμη παιδί, έναν 11χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Darren Aronofsky και ο 50χρονος Craig μια 25χρονη κόρη με την ηθοποιό Fiona Loudon.

Οι Weisz και Craig είναι ένα από τα πιο «μυστικοπαθή» ζευγάρια του Χόλιγουντ- κανείς τους δεν έχει social media και σπάνια μιλούν δημοσίως για τη σχέση τους. Αλλά τους αρέσει έτσι, εξηγεί η ηθοποιός. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι παντρεμένη, πολύ, πολύ χαρούμενη», λέει στην συνέντευξή της. «Τους βγάζω το καπέλο», λέει σχετικά με τα ζευγάρια, των οποίων η σχέση είναι μέρος του «brand» τους. 
 

«Αλλά ο Daniel κι εγώ μοιάζουμε πολύ. Κυριολεκτικά δεν έχουμε ιδέα πώς να το κάνουμε αυτό. Είμαστε πραγματικά άθλιοι στο να μιλάμε για τις προσωπικές μας ζωές», προσθέτει.

Όπως λέει στη συνέχεια λατρεύει που είναι παντρεμένη με τον διάσημο πρωταγωνιστή των ταινιών James Bond. «Λατρεύω να είμαι η κυρία Craig. Είμαι η κυρία Craig στα βιβλιάρια επιταγών μου, στο διαβατήριο, σε όλα», σημειώνει. Βέβαια σπεύδει να εξηγήσει πως στην κρεβατοκάμαρα δεν ντύνεται ως κακιά των ταινιών Bond. 
 

«Ίσως να του άρεσε αυτό. Δεν ξέρω. Το θέμα με τον James Bond πως δεν παντρεύεται, σωστά; Αλλά εγώ είμαι παντρεμένη με τον Daniel. Οπότε δεν με σκέφτομαι ως κορίτσι του Μποντ επειδή είμαι παντρεμένη μαζί του», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ