Μεγάλη αποθέωση για τον Πατρινό πυγμάχο που κατατρόπωσε τον αντίπαλο του - ΒΙΝΤΕΟ

Σάκης Πεφάνης

Στο 1ο κύπελλο πυγμαχιας Αίαντα Χολαργού που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του ιδρυτή του συλλόγου Στέλιου Σταφυλαράκη συμμετείχε ο Πατρινός αθλητής Σάκης Πεφάνης για την ομάδα του Παναθηναϊκού , ο οποίος κατάφερε να κερδίσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα , που τον ανέβασε πολύ στα μάτια των αντιπάλων του και πολλών άλλων που βρίσκονταν στην διοργάνωση.
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού αλλά και της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μ.Α.Σ Αίας Χολαργού .
Συμμετείχαν σπουδαίοι αθλητές και πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για όσους ασχολούνται με την πυγμαχία.

Ο Σάκης Πεφάνης δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις στον αγώνα, Αφού η προετοιμασία του στέφτηκε όλη αυτή τη χρονική περίοδο με απόλυτη επιτυχία και κάτω από τις οδηγίες του διακεκριμένου προπονητή Γιάννη Αϊδινιώτη .
Ο θαυμασμός μεγάλος για το συγκεκριμένο αθλητή Που όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τα χέρια του θεωρούνται από τα γρηγορότερα της πιάτσας.

Ηδη κάποιοι συζητούν για το μέλλον του συγκεκριμένου αθλητή αφού οι εμφανίσεις του πάνω στο RING θυμίζουν ευρωπαϊκό στιλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ