Νέα παρέμβαση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με θετικό αποτέλεσμα

επιλύθηκε το πρόβλημα μη συνεδρίασης των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και στις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την παρέμβαση του σχετικά με την επίλυση του προβλήματος που υπήρχε με την μη συνεδρίαση των Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) στην Π.Ε. Αχαΐας, εφάρμοσε την ίδια μεθοδολογία και για τις δύο άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, την  Π.Ε. Ηλείας και Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που αντιμετώπιζαν αντίστοιχα προβλήματα.

Αποτέλεσμα της καταλυτικής, για άλλη μία φορά, παρέμβασης του ΤΕΕ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας ήταν οι υπογραφές των αντίστοιχων αποφάσεων συγκρότησης Συμβουλίων Αρχιτεκτονικής και για τις δύο περιφερειακές ενότητες Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας από την Γενική Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κα. Ειρήνη Κλαμπατσέα.

Με την υπογραφή των αποφάσεων αυτών επιλύεται αυτόματα το πρόβλημα των μέχρι τώρα μη συνεδριάσεων των Σ.Α. και στις εν λόγω περιφερειακές ενότητες. Να σημειωθεί ότι ενεργό ρόλο στην επίτευξη του ανωτέρω αποτελέσματος για την Π.Ε. Ηλείας  είχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ενώ για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συμμετοχή είχε το Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ