Γιατί δεν εμφανίστηκε στο Survivor 2 ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΦΕΛΙΣΙΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ

H Ροδάνθη, η Φελίσια κι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν χθες οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2.

Η πρώτη βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε από τον Ηλία (πολυτιμότερος παίκτης) και ο τρίτος από τη Μελίνα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Η Φελίσια τελικά αποχώρησε από το Survivor και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Θα είναι αυτή που δεν θα καταφέρει για λίγες μόνο ημέρες να μην ζήσει το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία που όσο και να τη ζήσει δεν είναι αρκετό. Είσαι όμως επίλεκτος αν βρεθείς εδώ, οπότε αυτό μαλακώνει λίγο τα συναισθήματα σου. Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα και μπήκα στο παιχνίδι» είπε η ίδια όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Στο συμβούλιο η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το έπαθλο που κέρδισαν οι Διάσημοι και έχασαν οι Μαχητές. Το κλίμα είναι βαρύ για τους Μαχητές όχι μόνο για τις ήττες αλλά και για την αποχώρηση, αν και όλοι υποστήριξαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ένα κορίτσι για να δυναμώσει η ομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν εμφανίστηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης αν και τραυματισμένος είχε αγωνιστεί για να στηρίξει την ομάδα του με αποτέλεσμα να επιβαρύνει το ήδη γόνατο του και αυτό τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης βρίσκεται στην κλινική λόγω ενός προβλήματος υγείας το οποίο όπως τόνισε δεν είναι σοβαρό.

Οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να νοσηλευτεί για ν’ ανακτήσει τις δυνάμεις του έτσι ώστε να επιστρέψει δυνατός στην παραλία.

Οι Διάσημοι πάντως κέρδισαν στο αγώνισμα και θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν τον εξαιρετικό Γιάννη Αντετοκούμπο στα Playoff του NBA στο Μιλγουόκι.

Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι το έπαθλο είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ δοθεί στο Survivor 2. Και φυσικά εκτός από το ταξίδι και τον μοναδικό αγώνα που θα παρακολουθήσουν θα έχουν και ένα χορταστικό γεύμα και θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ