Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου ‘‘Ανεμώνες Αλκυόνη’’

της Κατερίνας Παπαδάκη και της Σμαράγδης Τζιτζικαλάκη

Η ποιητική-εικαστική σύνθεση της Κατερίνας Παπαδάκη και της Σμαράγδης Τζιτζικαλάκη ‘‘Ανεμώνες Αλκυόνη’’ που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στην Πάτρα, στις7:30 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία», Γεροκωστοπούλου 31.

Για το βιβλίο που συγκεντρώνει ήδη πολλά θετικά σχόλια από τους φίλους του βιβλίου, της ποίησης και της τέχνης θα μιλήσουν η Σοφία Χριστοπούλου, προϊσταμένη του τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η ποιήτρια Κατερίνα Παπαδάκη.

Την εκδήλωση -όπως και στα Χανιά- θα πλαισιώσει το μουσικό ντουέτο ‘‘Είμαστε δυο”, με το Γιώργο Λουτσέτη στο πιάνο και την Ελισάβετ Βερούλη στο τραγούδι. Ποιήματα θα απαγγείλει η Αλέκα Ράπτη (εκπαιδευτικός-εμψυχώτρια) ενώ το παρόν θα δώσει και ο υπεύθυνος των εκδόσεων Χρήστος Τσαντής.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τις εκδόσεις Ραδάμανθυς με την υποστήριξη της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr και την τεχνική συνδρομή του Νίκου Βαμβακά.