To ένα και μοναδικό τρικ που σε κάνει να φαίνεσαι χρόνια νεότερη και δεν κοστίζει τίποτα

Μερικές φορές τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά beauty τρικ δεν κοστίζουν τίποτα.

Είναι αλήθεια πως συχνά ακούμε diy συνταγές ομορφιάς αλλά και έξυπνα κόλπα να δουλεύουν καλύτερα για την επιδερμίδα ή να βοηθούν στην δημιουργία ενός εντυπωσιακού μακιγιάζ και να μας λύνουν τα χέρια.

Κόλπα χωρίς τα οποία δεν θα τα καταφέρναμε. Ένα τέτοιο hack είναι και αυτό για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτό,  καθώς πολλές διάσημες ξένες σταρ αλλά και Ελληνίδες celebrities έχουν δηλώσει πως το εφαρμόζουν.

Ένα hack που μπορεί να εφαρμόσει η καθεμία, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της Kate Moss, είναι το παλιό τέχνασμα με το παγάκι.

Η old fashion συνταγή θέλει να τρίβεις όλο σου το πρόσωπο καθημερινά με ένα παγάκι.

Αυτή η συνήθεια που περισσότερο παραπέμπει σε κρυοθεραπεία, μπορεί να προσφέρει πραγματικά πολλά οφέλη στην επιδερμίδα και δεν κοστίζει τίποτα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δουλεύει καλά ο καταψύκτης σας.

Το κόλπο με το παγάκι κάνει την την επιδερμίδα να μοιάζει πολλά χρόνια νεότερη και φρέσκια.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα προνόμια που μπορεί να σας προσφέρει μια απλή καθημερινή κίνηση.

1 Μειώνει την ερυθρότητα

Αν υποφέρετε ακμή ή ερυθρότητα, ο πάγος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτών των συμπτωμάτων. Αντιμετωπίζει την φλεγμονή και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στην ροδόχρου ακμή ή τις αλλεργίες. Η δροσιά θα μειώνει τη θερμότητα και καταπραΰνει.

 

2 Βελτιώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Πολλές από εμάς υποφέρουν από σακούλες ή πρήξιμο κάτω από τα μάτια, το κόλπο με το παγάκι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία τους. Το κρύο θα ενισχύσει αμέσως την κυκλοφορία, ανακουφίζοντας κάθε ένταση που προκαλεί μαύρους κύκλους. Όσον αφορά την πρήξιμο, μπορείτε να πιέσετε απαλά κύβους πάγου στην περιοχή για μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά.

3 Καταπραΰνει το ηλιακό έγκαυμα

Μια δυσάρεστη θέση στην οποία μπορείς εύκολα να βρεθείς το καλοκαίρι είναι να καείς από τον ήλιο.

Ακόμα κι αν δεν μένετε στιγμή χωρίς αντηλιακό το καλοκαίρι ακόμα και κάτω από το καπέλο σας ο ήλιος μπορεί να σας βρει. Εάν δεν διαθέτετε αλόη βέρα, περάστε ένα παγάκι σε όλο σας το πρόσωπο. Μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

 

4 Νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα

Το Icing έχει μπορεί να επαναφέρει την νεότητα και ζωντάνια στην επιδερμίδα. Το παλιό τέχνασμα βοηθάει να συσφίξετε τους πόρους σας και αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κρατήσει την υγρασία και έτσι τοπ δέρμα δεν φαίνεται πια ξηρό αλλά, φρέσκο και λαμπερό. Σμιλεύει το περίγραμμα μέρα με την ημέρα και ανορθώνει.

Ξεχαστε λοιπόν τις αμέτρητες συσκευασίες με πανάκριβες αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές. Κρατήστε μια καλή κρέμα ή serum και εντάξτε αυτό το απλό και γρήγορο κόλπο στην beauty routine σας.