O Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει κάτι πρωτοποριακό στο YouTube

ψάχνει νέους τρόπους επικοινωνίας

Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά ποτέ να ψάχνει νέους τρόπους επικοινωνίας με τον κόσμο του.

Έχει ένα από τα πιο δυνατά fan club στην Ελλάδα και φροντίζει να του δίνει κάθε φορά κάτι νέο είτε πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία είτε για νέα πρωτοποριακά project. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του συνώνυμο των καινοτόμων ιδεών στην μουσική βιομηχανία και φυσικά είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για τις νέες τεχνολογίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να αξιοποιεί τα social media. Αυτό φαίνεται πως έχει σκοπό να κάνει σε αυτή την περίπτωση κάνοντας και πάλι την ανατροπή.

Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο Estate και μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο Madwalk, ο Σάκης Ρουβάς έρχεται να μας ξεσηκώσει μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube. Τι ετοιμάζει; Τι ρόλο παίζει σε αυτό ο Πάνος Μουζουράκης;

Πρόκειται για μια σειρά με βίντεο στα οποία ο Σάκης Ρουβάς θα υποδέχεται ξεχωριστές προσωπικότητες. Όχι απαραίτητα μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο. “Ποδαρικό” σε αυτές θα κάνει ο Πάνος Μουζουράκης. Εκτός από το “παιχνίδι” τον ερωτοαπαντήσεων όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, θα υπάρχει κάθε φορά και ένα challenge. Για αυτό άλλωστε και το project ονομάζεται “Άντεξες;”.

Θα “αντέξει” άραγε ο Πάνος; Ποια να είναι η πρόκληση που του έδωσε ο Σάκης Ρουβάς; Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του; Θα τα μάθουμε όλα σύντομα μέσα από το κανάλι του στο YouTube.